Badrum och badrumsinredning - när drömmar blir verklighet

Är det dags att göra om badrummet? Grattis! Badrumsrenovering är en investering för hela familjen.

Vad behöver just du hjälp med? Vi kan hjälpa dig med enskilda delar eller om så önskas med hela processen - från ritning till färdigt badrum. Du glömmer väl inte bort ROT-avdraget som ger dig 30% skattereduktion på arbetskostnaden!

Söker du inspiration till ditt nya badrum? Då kanske ett besök på vår stora utställning är en bra start. Låt dig inspireras av vårt stora urval av kakel, klinker, våtrumsmattor och inte minst badrumsinredning, duschväggar med mera. Passa samtidigt på att rådfråga vår kunniga personal om tips och idéer och dröm dig bort till det som snart kommer att bli ditt nya badrum.

Vi arbetar utifrån kundens önskemål och behov. Ett nära samarbete och dialog med kunderna under processen är något som vi värderar högt och som enligt erfarenhet har gett oss väldigt goda resultat och många nöjda kunder.

Kvalitet är något som genomsyrar såväl våra produkter som vår arbetsprocess. Vi är certifierade enligt GVK (Golvbranschens Våtrumskontroll), en trygghet för dig som kund som garanterar dig att din golvläggning kommer att utföras på ett korrekt sätt. Likaså är våra leverantörer valda med omsorg och kvalitet. Här återfinns bland andra: Svenska Kakel, Lhådös Kakel, Nova Kakel, Kakelpalatzet, Tarkett, Forbo, Duschbyggarna, Mora, FM Mattson, Temal, Duo Bad.

Ta gärna kontakt med oss om du har frågor eller funderingar som rör badrumsrenoveringar, badrumsinredning eller våtrumsmattor.

Varmt välkommen!